Türkiye sunucusu için durum bilgisi (tr1)

Oyun

Durum: online

Hatalar

Hata ID Hata zamanı Hata çözüldü mü? Bilgi
14378 22 Ocak 2020 Hayır

23/01/20 tarihinde, 10.02 Yaması'nın çıkış hazırlıkları nedeniyle dereceli sıralar saat 04:30 TSİ (01:30 UTC) itibariyle devre dışı bırakılacaktır. Sunucular saat 06:00 TSİ (03:00 UTC) olduğunda kapatılacak olup o esnada devam etmekte olan bütün karşılaşmalar berabere sonuçlanacak ve kayıtları tutulmayacaktır. Yama çalışmaları nedeniyle savaş meydanlarının 3 saat kadar kapalı kalacağı tahmin edilmekte.

14435 4 Şubat 2020 Hayır

05/02/20 tarihinde, 10.03 Yaması'nın çıkış hazırlıkları nedeniyle dereceli sıralar saat 04:30 TSİ (01:30 UTC) itibariyle devre dışı bırakılacaktır. Sunucular saat 06:00 TSİ (03:00 UTC) olduğunda kapatılacak olup o esnada devam etmekte olan bütün karşılaşmalar berabere sonuçlanacak ve kayıtları tutulmayacaktır. Yama çalışmaları nedeniyle savaş meydanlarının 3 saat kadar kapalı kalacağı tahmin edilmekte.

14494 19 Şubat 2020 Hayır

20/02/20 tarihinde, 10.04 Yaması'nın çıkış hazırlıkları nedeniyle dereceli sıralar saat 04:30 TSİ (01:30 UTC) itibariyle devre dışı bırakılacaktır. Sunucular saat 06:00 TSİ (03:00 UTC) olduğunda kapatılacak olup o esnada devam etmekte olan bütün karşılaşmalar berabere sonuçlanacak ve kayıtları tutulmayacaktır. Yama çalışmaları nedeniyle savaş meydanlarının 3 saat kadar kapalı kalacağı tahmin edilmekte.

Mağaza

Durum: online

Hatalar

Hata ID Hata zamanı Hata çözüldü mü? Bilgi

Site

Durum: online

Hatalar

Hata ID Hata zamanı Hata çözüldü mü? Bilgi

İstemci

Durum: online

Hatalar

Hata ID Hata zamanı Hata çözüldü mü? Bilgi